Bejelentés


Borsó-héj babahordozó A hordozás életforma, aki kipróbálta nem tud nélküle


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.







Keresés a honlapon






Örülök, hogy ellátogattál az oldalra, remélem megtalálod a számodra hasznos terméket és információt. Kellemes időtöltést! Üdv:

ÚJ MENÜPONTTAL BŐVÜLT A HONLAP


HORDOZÁSI TANÁCSADÓ - segítség, helyes kötésmódok, információ


AZONNAL ELVIHETŐ!

1 db várandós övterelő


ÚJ TERMÉK!!!

Megérkezett a gyerek mei tai. Szerepjáték, kistesó érkezik vagy csak szenvedély lett a hordozás? A gyerekek is szeretnek hordozni, szabad a kezük és csúszdázhatnak, motorozhatnak, hintázhatnak....és eközben kis kedvencük is velük lehet. Ugyan úgy, mint anya csak kicsiben.

Bővebb info a Megrendelés és szállítás menüben.

ÚJ TERMÉK!!!

Megérkezett a Borsó-héj Várandós Biztonsági övterelő. Bővebb információ a Megrendelés menüpont alatt található

JÁTÉK!!!

Látogass el Dunakeszin a ZEBRA-shoes Gyerekcipő boltba, keresd meg a jelszóval ellátott szórólapunkat és ha megrendelésnél megadod a helyes jelszót termékünkből 5% kedvezményre vagy jogosult!! Jó vásárlást, sikeres keresést

Dobiné Olasz-Papp Nóra: Vers a hordozásról

"Testközelség s szeretet, Kell-e ennél több egy picinek? Nem nagy titok, mi e csodát övezi, Hogy egy édesanya kisbabáját öleli."

Mi is az a MEI-TAI?

A mei tai (ejtsd: méj táj) egy ázsiai babahordozó eszköz,melynek története évszázadokra nyúlik vissza, és ami ma nyugaton a reneszánszát éli. Természetes hordozó, amely áll egy testrészből, derék- és vállpántokból. Nincs rajta csat, az anyaga természetbarát, a megkötése pedig percek alatt elsajátítható. Egy kényelmes és praktikus ősi babahordozó eszköz.A hordozó gyökerei Ázsiában keresendők, ahol az anyák gyakran hordozták úgy gyermekeiket, hogy egy kendő segítségével testükre kötözték őket. A mei tai támogatja kisbabánk testi- és lelki fejlődését, erősíti a kapcsot gyermek és hordozója között. Egy olyan babahordozó, melyet ha nem ismerünk tudunk élni nélküle, de ha kipróbáltuk, már nem mondanánk le róla. 









Üzenőfal


Név:

Üzenet:







Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!